KASTAMONU / CİDE - Birol Durası Anadolu Lisesi

Birol Durası Anadolu Lisesi

Adres
KASABA MAH. BAYRAM ASLAN SK. BIROL DURASI ANADOLU LISESI BLOK NO 9 İÇ KAPI NO 1 CİDE / KASTAMONU
Vizyon
Yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen, öğrendiklerini günlük yaşamına da aktararak toplum yararına sunmak için çaba harcayan, özgüvenini kazanmış ve özsaygısı yüksek, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip, araştırma ve geliştirmeyi hedef haline getiren, özgür düşünceye önem veren, bölgemizde lider, ülkemizdeki teknolojik gelişmelere önderlik edebilecek, kişilikli, ahlaki değerlere sahip, girişimci bireyler yetiştirmek; bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkarak Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, problem çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu, başarılı ve okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ-KIZ PANSİYONLU
08.30-16.50
İNGİLİZCE ALMANCA
KASABA MAH. BAYRAM ASLAN SOK. NO:9 CİDE/KASTAMONU
İL MERKEZİNE 135 KM., İLÇE MERKEZİNE 1.5 KM. UZAKLIKTA.